dimarts, 25 d’agost del 2009

La Granota (en Ping)


Un altre nom és el d'en Ping. I aquesta és la història d'una Granota, que volia canviar de bassa o de toll d'aigua, per que a la que estava no s,hi sentia bé i a més volia conèixer nous mons. Cosa difícil ja que qualsevol novetat reporta riscos nous, i sortir d,allò conegut, i apareix la por i el defalliment. Però ... res és gratis i encara que amb por, la Granota comença el viatge cap als nous mons. Viatge difícil, molt difícil. I és aquí quant un dia difícil i ple de dificultats apareix aquella ajuda que mai hauria pensat que arribés. Aquesta ajuda li ve a través d,una mussola que li fa companyia, li fa costat quant a en Ping li ve la por i no sap com sortir-se'n.
Llavors apareix la mussola per fer-li veure per allà on ha d,anar, que ha de fer i com ho ha de fer.
I d'una manera ben simple. Es només per fer-li veure las moltes capacitats que té per saltar, i avançar pel camí. Valorant tot allò que esta fent i raonant sobre els possibles errors comesos.
Amb aquest bagatge en Ping, va fent camí, fins arribar a un nou paratge ple de basses i a on curiosament la mussola desapareix, per sempre. La seva tasca ja s,havia acabat. Tal vegada anava a cercar un nou Ping??.

3 comentaris:

  1. aaahhhh !!!!!! , en Ping i la Mussola !!!!! , en Ping apren k per viure s'ha de fluir amb la vida , no es pot nedar a contracorrent . vet aqui k val la pena escoltar sempre al cor .....

    ResponElimina
  2. Sovint, erròniament, valorem poc les capacitats que tenim... cal trobar una Mussola o algun altre tipus de Mestre que ens ajudin, si cal, a cambiar de bassa i que hi siguin quan arriba la por i el defalliment per fluir amb la vida, per trobar nous paratges i noves basses... !!

    ResponElimina