dijous, 8 d’octubre del 2009

Hospital Carlos III de Madrid

Ja ha arribat el dia 6 i cap a Madrid hem anat. Sortint a 6,20 del matí amb Ryanair des de Girona, i arribada a Madrid 7,45- Una mica d,esmorzar i taxi a l,Hospital. Arribada a poc abans de les 9 . Sorprèn l,edifici que està bastant tronat.Es antic i no gaire ben cuidat. Ara bé, res a dir de l,equip humà, que és molt atent i cuidadós.
Es fan diverses proves, de força a les cames i braços, proves d,ahbilitat mental i destresa manual, tot això molt ben quantificat i cronometrat amb temps i mesurat. També analítica de sang i sobretot i les més importants, les cardio-respiratòries. Una espirometria i un electrocardiograma, aquest últim, a part l,han d,enviar al laboratori a França, per ells autoritzar-lo.
En principi tot ha sortit molt bé. I en especial les cardio-respiratòries, que han sortit com les de una persona ben sana. De moment la malaltia no afecte aquestes parts i de moment semble ser que es limita a la meva part muscular esquerra, cama i braç, i especialment peu, i mà.
Per tant ja tenim dia per tornar a l'Hospital, el dia 21 d,aquest mes, per ja definitivament , si les proves surten bé, com les anteriors, ja seré acceptat, i al dia següent ja començaré a prendre el medicament.
També ja hem firmat el protocol d,autorització i seguiment, per la meva part i per el centre, amb el detall de tot, allò que es pretén, i com funciona tota l,experimentació i els possibles efectes secundaris coneguts, així com els compromisos que adquirim tant jo mateix, com per part del centre. Tot molt ben especificat.
Finalment i amb els deures fets, tornada cap a Girona, a 10,l5 del vespre.
Esperem que tot vagi bé. Continuarà.

1 comentari:

  1. Bona noticia això de les cardio-respiratòries, a veure la próxima visita, pero segur que anirà bé! i ja podràs començar amb el TRO!

    ResponElimina