divendres, 7 d’agost del 2009

Joc amb les mans









Be, ja veieu que encara no he sabut posar bé les fotos. Es que això de la informàtica i els programes són com els protocols dels hospitals, un xic complicats. Només es qüestió de temps dedicació, paciència, i saviesa. Molta saviesa.
Però ara tinc tot el temps del món mundial, i no m,he de dedicar a pensar amb els EURIBORS, IBEX 35, TIPUS D'INTERÈS, FIXES, VARIABLES, ni els FONDOS D,INVERSIÓ FIXES, o VARIABLES, ni l'EURO STOXX, NADAQ, NYSE. Ja sabeu, jo sóc empleat de Banca i els noms que s,han utilitzat durant molts anys queden.
Des que me van dir que tenia per acompanyant la indesitjada E.L.A., per allà a mitjans del passat mes de Juny, he decidit pràcticament no engegar la tele, ni llegir ni comprar diaris, per no haver d,escoltar ni veure les tragèdies que ens envaeixen cada dia, que si la crisi, que si la corrupció, o els polítics, o el finançament, que si els incendis, que si assassinats i violència per aquí, que si guerres per allà. Així ens manipulen els dominants. Així tots quiets i amb por i ells van fent allò que més els interessa, que és guanyar més diners i tenir cada vegada mes quotes de poder.
Ahhhhhhhhh, ... i el Papa, que hi diu de tot això???.... Bé, ja es veu, no diu res de res. Ell només està capficat amb els preservatius, els divorcis, i els avortaments. Curiosa cosa de preocupació per allò que en res els afecte a ells directament, però ja sabem..... el podeeeer.....i la manipulació...
Mm..Ja m,en he anat ara... Es que al principi només volia dir que com que tinc molt temps ja intentaré la propera vegada situar les fotos millor. I ja veus.
Vinga i ara m,en vaig corrents, tot lo corrents que puc anar jo, a fer-me una sessió d,acupuntura.
Bon dia.

8 comentaris:

  1. M'en vaig corrents !!! BRAVO ! és necessita també tenir una bona QUOTA de sentit de l'humor :-)

    ResponElimina
  2. per fi ens hem lliurat de veure canals de tv. tant indesitjables , tambe ens hem perdut les teves esbroncades i reflexions i les teves discusions amb la tele ,(sort k encara no es interectiva perque si no mes d'una vegada hauries fet posar vermell al presentador o als tertulians)

    ResponElimina
  3. aaahhhhhh!!!!!!!!! les teves mans!!!!!!!

    potser ara m'agraden una mica mes

    ResponElimina
  4. jejeje collage de fotos!, com va tot per allà, per aquí tot molt bé, avui anem a fer una barbacoa a un parc que es veu que es lo més típic aquí a l estiu. vinga que vagi tot molt bé.

    ResponElimina
  5. animo campeon. me tienes para lo k sea
    un abrazo

    mikel
    mikelpiolin@hotmail.com

    ResponElimina
  6. iep papa, que no teo veo pel msn, saps quins bancs estrangers a alemania, esteu afiliats el banc popular, es que m estan foten unes comisions de la ostia cada cop que trec, mira-m'ho siusplau quan tinguis un rato, que vagi tot bé

    ResponElimina
  7. actualitza que ja toca!

    per cert ja he vist que no hi ha opcions a les comisions, son sempre siguis del banc/caixa... de un % del que treus.

    que vagi bé!

    ResponElimina
  8. David, avui com avui, de opcions opcions n'hi ben poques, arreu i a tots nivells... és la globaliztació, el món modern, la tecnologia, la merda que ens envolta... mentres, les ments potents pensen fer anar el món millor, enriquint-se ells, clar ... :-)
    Vull viure a pagès on la terra, almenys, et torna el que inverteixes...
    Ja tornes aviat no?

    ResponElimina