dimecres, 12 de maig del 2010

Fotos a l'estany

Diumenge passat a la tarda vaig anar a fer una passejada per l'estany. Bé, volia dir una passejada, però assegut a la meva cadira de rodes. I vaig voler fer algunes fotos però diferents de les habituals, i me van sortir aquestes i volia compartir-les.





Una altra cosa que volia fer era portar-li un ram de flors silvestres per a la meva Mussola, i com que me va ser impossible arribar-hi des de la cadira per poder-les collir i a les que hi arribava, després no tenia força a les mans per poder-les trencar, vaig decidir fer el que si podia fer. I va ser fer les fotos que segueixen. Així li vaig poder portar les flors silvestres però en aques cas en foto. A ella li va encantar la idea.







Una escultura d'en Xicu Cabanyes
Un capvespre guapo a l'estany

5 comentaris:

  1. Precioses fotografies i un meravellós regal per la teva Mussola. Ets un ésser extraordinari, per donar-nos tanta bellesa des del teu coratge.

    ResponElimina
  2. Buenas fotos Llop!.
    También me daría un paseo por L'estany pues ya hace un par de años que no vamos.

    Saludos afectuosos!

    ResponElimina
  3. el llac de molt recons bonics oi?
    jo cada cop que hi vaig en descobreixo algun de nou.

    l'ideia de les flors es molt maca, aquestes no es pansiran mai.

    i en quand al capvespre..es l'hora bruixa, nomes igualada per l'alba.tot pren una llum especial en estar entre el dia i la nit.

    tot i el que espliques...m'agrada aquest post..em transmet calma.

    petons llop !!

    ResponElimina
  4. Son unes fotos precioses per regelar a la teva mussola en aquesta setmana tan asenyelada, felicita a la mussola i petons a tots!!

    ResponElimina
  5. Ei! Llop quin lloc més bonic, aviva els meus records llunyans...) quant els meus fill i participaven nedant, ara recordats per les teves precioses fotografies. Llop estem units per l’afició fotogràfica, per els passejos amb cadira i per la senyora ELA. Gracies per deixar-m’hi ser al teu costat. Una abraçada XXXL Josep

    ResponElimina