dilluns, 8 de novembre del 2010

Música i lectura

Llegir i escoltar música alhora és una activitat que solo fer sovint últimament . La lectura nodreix la ment i el pensament, la part intel·lectual, i obre horitzons. Sobretot si és amena. Per mi ara és l’hora del retrobament amb les lectures que per diverses circumstàncies de la vida havien quedat pendents. Penso que ara és una molt bona opció.
I què dir de la música una de les set musses capaç de traslladar-me cap a mons màgics i onírics i que m’ajuden a suportar els dies feixucs. Toca la part més emocional, pot ser més instintiva. Una música melodiosa i harmoniosa com per exemple molta de clàssica , algunes de new age, també la sufí, alguna de jaz, o blues. Bé em reconec un xic especial en els gustos per la música. N’hi ha que és capaç de traslladar-me de món i fer-me volar tot acariciant la meva ànima.
Doncs és la meva activitat durant moltes hores del dia. I em va molt bé i les hores passen ràpid .Quin gran sentit l’oïda!! .

2 comentaris:

  1. Hola Llop! opino igual que tu respecto a la música.Cada momento del día tiene una determinada melodía aunque suelo escucharla principalmente a primera hora de la tarde.

    Abrazo y Saludos afectuosos!

    ResponElimina
  2. Hola LLop,

    Espero que la musica te mantenga a gusto y relajado, y la lectura te cautive tanto como a mí los textos que estoy leyendo.

    Petonet

    ResponElimina