diumenge, 29 de novembre del 2009

PRETÈRIT PERFECTE EN FEMENÍ

Aquell matí la Pili s'havia aixecat d'hora. Havia d'anar a comprar a la plaça del mercat les verdures i altres queviures per preparar el dinar pels Senyors. El seu juvenil cos acabava de deixar l,escalfor dels llençols i es trobava davant el mirall per mirar en la seva cara com anaven els grans d,acné que últimament li havien sortit. Feia pocs dies que una seva amiga li havia donat el nom d,una pomada per posar-se,hi. Ella estava ansiosa per veure,n els resultats, ja que no li agradava gens veure,s la cara amb aquells granets.
La Pili era una noia molt bonica i molt madura. Molt desitjable per qualsevol home més exigent. Tot just acabava de complir 15 anys i el seu cos mostrava una figura molt esvelte i perfecte. Molt ben proporcionada i amb les seves corbes acabades de formar. Tenia els cabells castanys, no pas molt llargs, però amb certa melena al darrera. A sota la cabellera s,hi marcava un front aclarit i espavilat. Els ulls eren captivador. Eren blaus grans i juganers. Denotaven una mirada càlida i de gran profunditat de sentiments. Feien conjunt amb la deliciosa obertura d,uns llavis color vermell rosat, molsuts i càlids. Els pòmuls una mica sortits i ben arrodonits al centre de la galta.
Aquell rostre transmetia la força i frescor de la joventut i la fragància de la feminitat d'aquella vida.
El cos nu i esvelt d'aquella noia s,inclinava endavant per poder entrullar perfectament el seu rostre.
Els pits eren tendres per la seva joventut i ben plantats. Turgents ben arrodonits i arrapats perfectament al cos amb els mugrons grans i marcant amb força cap davant.
Qualsevol mortal del sexe masculí s,hauria delectat en veure aquell cos.
Els malucs on s,hi apuntalen les dues cuixes perfectament dibuixades i ben alineades i amb molta finura. A l'entrecuix i al bell mig una bona mata de pels castanys i ben arrissats i arraps al cos, amaguen les profunditats sexuals i àvids de vivències, il.lusions i de plaers.
Al vespre abans, un cop dins al llit i posant el pensament en marxa, envers el seu noi s'havia delectat amb una perfecte masturbació de clítoris, que l'havia fet gemegar de gust fins al moment de l'esperat orgasme. Llavors els seus dits havien parat els moviments suaus damunt el sexe i se'ls havia posat encara plens d,humitat damunt els pits mentre les contraccions involuntàries de l'orgasme la feien estremir deixant-le finalment relaxada i satisfeta per rendir-se a les ones de la son.

Josep Ayats

2 comentaris: