dilluns, 18 de gener del 2010

Hospital Carlos III de Madrid

El passat divendres dia 15, de nou visita a l'hospital a Madrid per el corresponent seguiment de l'evolució del meu estat d'acord amb els paràmetres de l'assaig clínic.
En primer lloc vull destacar la qualitat humana i amabilitat de totes les persones que formen part de l'equip que dirigit pel Dtr. Jesús Mora, fan possible al nostre país aquest assaig clínic. La Dtra. Salas, la Dtra. Chávarri, (la neuròloga que porta el meu seguiment), el Dtr. Saúl, la Yolanda, l'Ana i tota la resta de l'equip. Son gent que et fan sentir bé i en el meu cas particular fan que sempre surti d'allà més animat de com hi he entrat.
En quan al meu seguiment he de dir que la malaltia és aquí i que a poc a poc va fent la seva feina. I del que es tracta és de fer-li la vida tant difícil com sigui possible i posar-li tants pals a les rodes com puguem. A veure si se'n va.
Les analítiques surten correctes. L'electrocardiograma totalment correcte i normal, i la capacitat pulmonar també molt correcte i dintre de la normalitat. Cal dir que es manegen uns paràmetres de entre 80 i 100 per les persones sanes. Jo estic encara a 90 . Tot i que des de l'última visita del passat Novembre hauria baixat una mica. Com diuen: Al loroooo, que no estamos tan mal, hombre !!.
El que en surt més mal parada és la musculatura de les cames i el braç i mà esquerra. En les cames i especialment també l'esquerra els muscles tensors són els més afectats i son precisament els que dificulten més la mobilitat. La mà esquerra també ha perdut capacitat sobretot de pinça i mobilitat fina per agafar objectes petits. No tant així el braç que encara conserva bona part de la força i mobilitat.
I seguir amb el tractament que evidentment no sabem si és el de veritat o el de mentida, única cosa que avui per avui es fa al nostre país per una malaltia que no hi ha tractament i la única cosa que diuen els metges és, veure l'evolució. Molt depriment.
Nova visita per dintre de tres mesos, el proper 8 d'Abril. Seguiré informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada