divendres, 2 d’abril de 2010

La caiguda d'Occident ??De la síntesi del llibre : LA RUINA DE L’IMPERI ROMÀEls motius principals de la caiguda de l’Imperi Romà, cal buscar-los en els següents fets:GUERRES DE RELIGIÓ (FANATISME)


EPIDEMIES


INMIGRACIÓ


LÍDERS INDECISOS I CORRUPTES


Us sona de res això?????...El món sempre gira, i el sol sempre surt per l’Orient i va cap a Occident. Sembla que les cultures també viatgen cap a Occident, en la direcció del sol. Mesopotàmia, Grècia, Roma, Espanya, Anglaterra, Estats Units.... Xina??????? Tal vegada. Pot ser abans de Mesopotàmia ... ja ho havia estat?. Serà que tot és relatiu??. Ben mirat des del Japó, els Estats Units deu ser Orient, no?. I des de Xina, allò que nosaltres en diem Orient, per a ells deu ser Occident.

Tot és del color del cristall a on ets situat. I tot forma part de l’univers. Tot gira. Tot torna. Tot és perfecte. Tot és caos dintre d’un ordre. Tot és ordre dins el caos. Tot és esfèric. Tot és música, la música perfecte, la música de les esferes. Que és la que podem sentir només dins nostre.

5 comentaris:

 1. Mi hermano estuvo hace un par de meses en Japón, y tengo un primo con una beca de estudios en China, ambos comentan que en tanto en Japón como China, todo lo extranjero suena a yanqui, da igual de donde seas, al principio siempre hay recelo, sobre todo, entre gente sencilla sin estudios, hay mucho recelo, pero una educación familiar exquisita, tremendamente educada respetuosa con la gente, propio de las culturas colectivistas.

  Besito

  ResponElimina
 2. Me encanta este texto Llop!
  En nuestro occidente creemos que todo gira a nuestro alrededor y eso es mentira,sería como un pensamiento plano y como todo es una gran esfera el centro de la superficie no se puede situar.

  ¿quedan brunyols todavía? ¿o ya os los habéis zampado todos?.
  Bueno haver si para de llover y puedo salir un rato a dar pedales para tener apetito.

  Saludos!

  ResponElimina
 3. tot es prou relatiu, ja ho dius be, llop
  pero nosaltres sempre ens sentim el centre de l'univers!!

  escolta..a casa fem el burro crec..
  el brunyols de l'endema el xuquem amb llet..jajajja
  pero apunto lo del cava fresc!
  al meu home tambe li ha agradat l'ideia..jejejje

  i bones pasques!!

  ResponElimina
 4. Bé, tret de les epidemies... que per que hi siguin les han de inventar o crear... la resta sí, em sona tot i arreu...
  Bona Pascua !

  ResponElimina
 5. Per desgracia, si em sona si, tot aixo, i em fa por a vegades quan ho penso detingudament.
  Quan penso amb el futur, el meu els dels meus fills, el de la humanitat, no puc evitar un punt obscur en els meus pensaments.
  No se si es detindrà tota aquesta espiral o seguira rodant fins que peti per algun lloc.
  Salutacions!

  ResponElimina