dijous, 15 d’abril de 2010

Un forat a l'ànima


Una vegada, una persona molt estimada va ser la primera que em va parlar del fet de tenir un forat a l’ànima. Per que ella li havia tingut. I encara ara a vegades se li tornava a obrir, tot i que el forat ja li havia cicatritzat. Però a vegades aquestes cicatrius es tornen a obrir i a sagnar i quedar en carn viva.

A partir de les moltes hores i dies de compartir, companyia, converses a la llum de la lluna, petons, abraçades i l’escalfor dels llençols, vaig poder donar-me compte de que jo també portava molt amagat un forat a l’ànima. I llavors i amb tot el respecte d’un per l’altre i amb molta sinceritat varem decidir compartir els nostres forats en l’ànima.

És tant difícil poder explicar què és, que no hi ha possibilitat amb paraules. Forma part del regne de les profunditats de l’ésser. Podria assemblar-se a una certa tristesa i amargor barrejada amb malenconia i una impotència i incredulitat per algun fet o situació traumàtic, ocorregut en el passat i que amb el temps ja ha cicatritzat, però que sempre restarà allà. A punt per obrir-se i fer mal.

Després varem poder entendre que només hi ha una sola cosa que ens pot curar d’aquest forat a l’ànima. I aquesta cosa és L’AMOR, en majúscules. Un AMOR gaire bé incondicional, sincer i sense fissures. Sentit i experimentat, tant rebut com donat. Un AMOR que ho implica tot, donar i rebre al mateix temps. Tant emocional, com espiritual, com físicament. Quan arriba a ser TOT i UN a la vegada. Arriba a la perfecció i a ser esfèric.3 comentaris:

 1. l'amor es lo que far girar el mon. ha passat

  i pasara sempre.albert

  ResponElimina
 2. Jo penso que també en tinc un de forat d'aquests.
  Penso que mai no n'he parlat, potser per això escric. És cert, que l'únic que es pot fer és estimar en majúscules i intentar oblidar les males experiències.

  Un petó molt gran!

  Et deixo una cançoneta:

  Eu Sei Que Vou Te Amar


  Eu sei que vou te amar
  por toda a minha vida eu vou te amar
  em cada despedida eu vou te amar
  desseperadamente
  eu sei que vou te amar

  E cada verso meu será
  pra te dizer
  que eu sei que vou te amar
  por toda a minha vida

  Eu sei que vou te chorar
  a cada ausëncia tua eu vou chorar
  mas cada volta tua há de apagar
  o que esta ausëncia tua me causou

  Eu sei que vou sofrer
  a eterna desventura de viver
  a espera de viver ao lado teu
  por toda a mina vida.

  :-D

  ResponElimina
 3. una manera ben maca de explicar-ho.
  sentir l'anima amb un forat o un estrip es ben trist, pero sapiguer trovar el remei es prou important.
  sens dubte l'amor que tu dius, es el millor dels balsams.
  dos petons.

  ResponElimina