dimecres, 17 de febrer del 2010

VISCA EL BARÇA

http://www.flickr.com/photos/barrinaire/



Ahir gràcies al Barça i especialment a Guardiola, vam tenir una trobada en la seu de la Fundació Catalana d'e.l.a. a Calella de la Costa.
El Barça va cedir una part de les multes que imposa als jugadors, a la Fundació. I va fer l'entrega en Pep Guardiola. Tots els que estàvem allà vam tenir la oportunitat de poder estar una estona i xerrar amb un líder de l'esport i mediàtic. Certament que aquest esdeveniment ha tingut moltíssim ressò en els mitjans de comunicació, per la persona protagonista.
Això és molt bo per donar a conèixer la nostra malaltia i la nostra realitat. També vull fer esment a les paraules de'n Pep, molt encomiables i dignes d'una gran persona.
Aprofito també per agrair la tasca que està fent la Fundació, per fer una mica més fàcil la vida dels malalts i els cuidadors. I molt especialment per el tracte humà de la gent de la fundació.
Al link hi trobareu una bona part de les fotos de l'acte.

5 comentaris:

  1. LLop, doncs em sembla una iniciativa molt important per donar a conèixer la malaltia, i també per donar suport moral a vosaltres que l'esteu patint.

    M'encanten aquest tipus d'iniciatives.

    Petonets

    ResponElimina
  2. A Italia fan "el partit del cor" on s'enfronten cantants, actors... el que es guanya amb les entrades va a la fundació ELA. Una idea per importar si no es fa ! :-)

    ResponElimina
  3. qui ho diria! en josep ayats parlant de futbol.

    aixis m'agrada.com canvien les ideies eh,josep


    adeu josep albert

    ResponElimina
  4. Doncs ja ho veus Albert. Les coses com canvien. En Josep Ayats parlant de futbol, i moltes altres coses més que han canviat, que tu bé saps, però ja diuen que en la variedad está el gusto.

    ResponElimina
  5. ¡Apa, noi! A quanta gent no li agradaria sentir l'alè d'en Pep al clatell. Suposo que li demanaries un altre 2-6 al Bernabeu.

    ResponElimina