dimarts, 12 de gener del 2010

ÀNGELS

Aquest sóc jo fent precisament aquest escrit. I que consti... que no sóc pas cap Àngel.





Avui la meva Mussola-Carmen, ha comprat un Àngel, el de la Salut, per desitjar-me salut precisament per la falta que em fa i per afegir als dos que ja tenia penjats a la paret, el de la Primavera i el de l’Abundància. I ha passat una cosa curiosa. A l’obrir la capsa se’n ha adonat que tenia una cama trencada. Ella amb tot el carinyo del món i amb cola d’enganxar la hi ha afegida. Un cop feta la operació, a anat per penjar-lo a la paret i aquesta vegada li ha caigut a terra, trencant-se l’altra cama. I novament amb el seu carinyo i la cola d’enganxar li ha afegit. Ara està penjat degudament al seu lloc.

Li hem volgut veure un significat en aquest fet i és que l’Àngel que és el de la Salut, té les cames trencades i afegides, però continua essent l’Àngel de la Salut. Jo també tinc les cames molt malmeses, no segueixen, i m’hi falta força, però l’Àngel de la Salut em protegirà, per que la malaltia no avanci, i es quedi estancada com està.

Diuen que tots tenim un Àngel de la guarda i a mi m’agradaria que fos aquest. Que em guardi la salut que em queda que encara és molta. I que em doni les forces físiques per poder continuar fent el que encara faig. I la força d’esperit per saber acceptar la meva realitat.

Això és tot.




3 comentaris:

  1. Hola Llop!,des de luego pasan cosas curiosas que te hacen pensar, aquí en casa solemos decir que la vida es un misterio, y es bueno que sea así.
    Saludos Llop!, que tengas un buen día.

    ResponElimina
  2. jeje, quina pinta de intelectual que fas!

    Curios lo del Àngel, a lo millor tindrem de trucar al Iker jimenez.

    Que vagi bé per Madrid i petons

    ResponElimina
  3. Hola !
    Sí la veritat molt curiós lo de l´Àngel :-)
    Un missatge d´algu que vetlla per a tu...

    ResponElimina