dimarts, 5 de gener del 2010

NIT DE NADAL

Per als que habitualment m'aneu seguint el meu blog us demano disculpes per que us he tingut una mica abandonats. És que m'he donat uns dies de vacances, i a més tampoc tenia gaires ganes d'escriure. Era com si s'hagués assecat el meu pou d'inspiració. Cal dir que també m'he dedicat a altres coses, com és a la família, i sobretot el bon menjar i bon beure, i menjar torrons, i fer cagar el tió. I després de Nadal ens vam agafar 5 dies més per anar a passar el cap d'any a Mallorca amb els amics.
Un cop ja acabat tot el tragí de les festes de Nadal i Cap d'Any, i també passat una bona dosis de constipat amb Frenadols, Anginovag i altres potingues, les coses tornen al seu lloc i em torna a picar la necessitat de continuar escrivint al meu blog. Per tant ja em torneu a tenir aquí amb el meu rotllo.
I de moment he volgut posar aquestes fotos de la vigília de Nadal amb sopar i fer cagar el tió amb la Júlia. Ja veieu la quantitat de regals que hi havia. Aquest any sí hem seguit la consigna consumistaaaaaaaa: comprar, comprar, gastar i gastar, menjar, beure, cava i torrons. Després "ya llegará el llanto el dolor y el crugir de dientes", per la cuesta de gener, i els mesos que seguiran.

La taula parada
Els regals del tió
La Júlia obrint un regal del tió
El Llop Estepari obrint també el seu regal
Aquí un mussol, regal per la mussola Carmen
I la Carmen ensenyant els dits de la mà.

3 comentaris:

  1. Hola Llop!, encantado de saludarte de nuevo,espero que te hallan sentado bien estos días de vacaciones.
    Hace días te deje un comentario en la entrada "CANTIC" del mes de octubre al parecer se te ha pasado por alto , estaba interesado en la ermita que sale en la foto, no la conozco y me gustaría saber donde esta.
    Des de aquí te mando un fuerte abrazo!.

    ResponElimina
  2. Hola Antonio,
    Certament sí que se me va passar el comentari. Prego disculpes. I bé doncs l'hermita que surt a la foto és al Montseny, a Sant Marçal. Al costat mateix hi ha un Hotel de 4 estrelles. I és un bon lloc per deixar el cotxe per iniciar una molt bonica excursió fins al Matagalls.
    Si pujes al Montseny per Sant Celoni, direcció Campins, arrives a Santa Fe del Montseny, i a uns 5 o 6 km. trobes aquesta hermita de Sant Marçal i l'Hotel, està molt ben indicat. I si pujes per l'eix transversal, has de sortir abans de Espinelves, al Collde Revell, i pujar cap a dalt, a uns 8 o 10 Km, també trobes l'hermita.
    Espero que t'agradi l'excursió. Salutacions.

    ResponElimina
  3. Muchas gracias Llop por tu información, cojo nota,cuando pueda la visitaré!
    Saludos!

    ResponElimina