dissabte, 13 de febrer del 2010

Hospital de Santa Caterina

Vista general de l'Hospital Santa Caterina de Salt (Parc Hospitalari Martí i Julià). Foto: Pineda-Brullet

Fa temps que no parlo de l'Hospital de Santa Caterina de Girona-Salt i no sé per que. Suposo que com que tot per allà va molt bé, deu ser que no hi ha massa res per dir. Però avui m'han vingut ganes de tornar-ne parlar i no per res més que per parlar-ne molt bé.Es tracte del centre de dia 1, dedicat a les malalties neurodegeneratives.
Crec que tal i com ha sigut la meva experiència, l'entrada va ser una mica complicada, però un cop resolts els temes del protocols de l'ingres, després tot ha sigut un camí fàcil per tot. I des d'aquí vull mencionar tots els serveis que he necessitat han estat de molt bona qualitat, i molt especialment pel tracte humà de totes les persones que fan possible que tot tiri endavant. Jo vaig començar un dia a la setmana i des de gaire bé fa dos mesos són dos els dies a la setmana que vaig al centre i hi sóc molt ben atès.
I per això vull fer una especial menció a tots els especialistes per la seva feina moltes vegades penso que poc agraïda pels resultats de millora que es poden obtenir, però que si és molt d'agrair per l'acompanyament que proporcionen, qualitat de vida pels pacients, ajudes de molt tipus,informació, tant pels pacients com els cuidadors. Teràpies de manteniment muscular, teràpia ocupacional, psicòloga, logopeda, metge rehabilitador. Tot encaminat a millorar la qualitat de vida dels pacients i certament fet per gent amb vocació amb molt bona voluntat i dedicació. Felicitacions per la vostra tasca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada