diumenge, 28 de març del 2010

Corrupció











DIOS LOS CRIA Y ELLOS SE JUNTAN




No sabia com dir-ho en català per donar-li la contundència que té per mi en castellà el fet en si.

Assistim a un seguit de notícies de corrupció econòmica en uns casos, del Partit Popular, i a corrupció de consciències humanes i vides infantils, em refereixo als casos de pederàstia infantil dintre de l’església catòlica. El poder tradicional i més ranci, sempre ha ant de la mà del clero. No parlem ja de l’Edat Mitjana i la “Santa Inquisició”, o molt més recentment amb en Franco sota tàlem, o els casos de genocides i assassins rebent la comunió de mans de prelats de la “Santa Mare Església”. I no tenen cap vergonya en refregar-ho per la cara. Vaja trepa uns i altres!. Vaja colla de ventres agraïts!. Aquests capitostos de purpurats amb birret vermell, galtes de farro i ventre de senglà.

Primer però els cassos de corrupció política, amb el PP com a capdavanter, allà on sigui i mani, Madrid, València, Balears. Madrid amb la Sra. Esperanza, a València i el Sr, Camps i Balears amb el Sr. Jaume Matas. Tres milions d’euros li demanen per no anar a la presó!. O el jutge s’ha tornat boig, o el Senyor Matas la deu haver fet molt grossa i molt evident. Jo em decanto més per aquesta segona opció. Serà que els hi tinc ganes?.

A Madrid amb la sra. Esperanza Aguirre, privatitzant la sanitat pública i no aplicant la llei de la dependència, o bonificant als compradors de cotxes superiors als 40.000, euros, o les escoltes telefòniques o els tresorers i consellers implicats que han de dimitir. I a València amb el Sr. Camps i els seus vestits i intentant per tots els mitjans lícits i il·lícits de destorbar les investigacions del jutge Garzón, promogut pel Sr. Federico Trillo. Al igual que les investigacions de les fosses del franquisme, de les que el volen apartar també, per investigar massa. Per retrobar a tots aquells que varen enterrar a les cunetes com a gossos, o bé a tots aquells sense nom que van assassinar amb el mandat de les autoritats rebels i amb el vist i plau de les jerarquies eglesiàstiques. A quin país més passaria això?. Tant sols podria passar en una república platanera. Vaja escamot de manipuladors. I això passa al cap de 70 anys dels fets !.

I ja no parlem de quan menaven al govern central de Madrid, amb el cas de “los pequeños hilillos de petróleo que salen del fondo del mar”, del Sr. Rajoy, o el cas de l’accident de l’avió a Turquia amb el Sr. Trillo, i ara ens dóna lliçons de justícia essent el portaveu del departament. I el Sr. Aznar gastant diners públic per fer-se propaganda als Estats Units, o casant la filla al Escorial, com si fos un rei, o el cas de les armes de destrucció massiva a l’Irak i totes les mentides i insidies que s’han vessat sobre l’atemptat de l’Onze M.

Menció apart tenen els cassos de corrupció de menors pel clero catòlic. Tot tapat entre ells durant molts d’anys i les víctimes llançades a la seva sort si podien sobreviure amb totes les seqüeles. Però les coses fan pudor i solen sortir a fora encara que molts anys després. Es van veient cassos a Irlanda, Alemanya, Estats Units, Itàlia, Mèxic, etc. I Espanya?. No ha passat res a Espanya?. Mmmmm. Fa un tuf!. Però les autoritats eclesiàstiques callen. Callen, com bons minyons. Tant sols algun s’atreveix a posar el crit al cel, Monsenyor Cañizares i dir que això és una persecució en contra de déu i l’església. Escamot d’hipòcrites. El profeta Jesús en va dir sepulcres blanquejats. Mare meva, i de petits ja ens manipulaven les consciències, fent-nos creure amb rodes de molí. Deien una cosa i en feien una altre. I lo pitjor de tot, els abusos sexuals a menors, a deficients, a indefensos, i crear la por per que no es digués res.

Per a aquets casos també el profeta Jesús va dir: Ai d’aquell que corrompi a una de les petites criatures!, més li valdria que li lliguessin una roda de molí al coll i el llancessin al fons del mar!. Paraules molt dures pels pederastes. Però si aquests son capellans i estan suposadament educant els nens, com haurien de sonar?.

I el Papa què hi diu de tot això??. El papa calla, i massa va callar ja fa temps, per complicitat amb els pederastes.

Però si sortís a cridar al cel a favor de la neteja a casa seva amb la mateixa contundència que clama en contra dels divorcis, mitjans anticonceptius i l’avortament,

Fins i tot jo em faria seguidor i practicant.

3 comentaris:

  1. Tú ya lo has dicho casi todo,solo puedo decirte que estoy de acuerdo contigo y mandarte un aplauso

    ¡ PLASS PLASS PLASS PLASS PLASS !

    Saludos!

    ResponElimina
  2. Y vaya contundencia!! qué bien lo has expresado, qué hipocresía, pero la gente no es tonta... esto va a cambiar.

    Petonet

    ResponElimina
  3. Amagar fets com aquests i estar en contra de l'avortament és tot hipocresia...I així anem!
    Molt ben dit :)

    ResponElimina