divendres, 12 de març del 2010

Volem denunciar -II-

VOLEM DENUNCIAR

Volem denunciar molt específicament a la companyia ENDESA, pel seu comportament respecte als damnificats per les nevades del passat dilluns dia 8.

Avui és dijous (quatre dies de la nevada) i encara hi ha gent de la província de Girona que estan sense llum.

Però el motiu principal de la meva denúncia és que mentre això està passant, en el diari “El País” del diumenge 28 de Febrer sortia la notícia del sou dels consellers de les empreses que cotitzen al IBEX 35. I entre elles estava ENDESA, amb una remuneració total del consell d’administració a l’any 2009 de la escandalosa xifra de 38.487.000,-- euros, amb un increment respecte del 2008 del 345’3% . I tant sols l’alta direcció de l’empresa, sense comptar els consellers va cobrar 40.726.000,- euros, un 45,2% més que el 2008. Aquestes xifres son d’escàndol, a més en uns temps de crisi com els actuals. I tenint las línies elèctriques abandonades com les tenen. Que amb una mica de nevada els hi ha caigut gaire bé la meitat de les torres d’alta tensió. De què devien estar fetes?. De filferro?. És de jutjat de guàrdia. O és que això bé a ser la bona escusa per col·locar-nos a mb més vaselina la M.A.T.? No ens en fiem ni un pèl.

UNA MICA MÉS D’INVERSIONS EN LES LINIES I MENYS CALERS A LA BUTXACA.



2 comentaris:

  1. Espanya: Vocació Europea !! :-)

    ResponElimina
  2. Es una verguenza todo esto,en casa hemos estado más de dos días sin corriente y todavía suerte por que la situación en muchos pueblos no es la misma.
    Estamos en manos de gente irresponsable y los políticos no hacen nada ( salvo pelearse ),falta mucho coraje en este país.
    Saludos!

    ResponElimina