dimecres, 3 de febrer del 2010

Aniversari - Les voltes que dóna la Vida

La mare amb el ram de flors.
El diumenge passat dia 31 de Gener vam celebrar l'aniversari de la mare (89 anys) i de la meva germana Conxi (50 anys). Tot un esdeveniment. Però el que voldria remarcar ara i aquí, és que la vida dóna moltes voltes. I allò que a vegades pot haver semblat cosa gaire bé impossible, de cop esdevé com per art dels esdeveniments en plenament possible.
Em refereixo a la meva experiència de la vida. Jo sempre havia estat una persona molt independent i d'anar molt al meu aire.Inclús amb la família, i també motivat per circumstàncies havia fet la vida molt a la meva manera , però ara necessito ajuda. I lo més important és necessitar ajuda, i comprovar que hi ha algú al costat disposat a ajudar. Això és lo que vaig poder comprovar el diumenge passat amb la família, i molt especialment en aquest cas per part dels meu dos germans en Joan, la Conxi, la Maria i els meus nebots.
Per tant els hi vull agrair aquí i públicament el gest que van tenir amb mi el diumenge passat, cosa que no m'esperava i em va sorprendre molt gratament i que em va deixar sense paraules.
Les voltes que dóna la vida....
El pastís amb els 89 anys i els 50 anys
Acabant de bufar les espelmes.
Mirant el pastís
La Conxi llegint el poema que li vam dedicar.
Continuant amb la lectura
Atenent alguna observació
Acabant la lectura.

3 comentaris:

  1. Felicitats a tots! Quin gran monment. La meva mare en farà 87 l'agost.
    Em fa il.lusió!
    Un cop de mà és generositat i amor!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. "Lavamos nuestra alma con el agua del agradecimiento"
    Omar Faruk Tekbilek

    ResponElimina
  3. Ei¡ ja t'hem vist amb en Guardiola, encara que no a la tele , sino a la plana web del Barça estas parlan't amb ell i surts a primera plana amb en Guardiolaen l'adreça
    FCBarcelona.cat
    Albert i Montse

    ResponElimina