dimecres, 10 de febrer del 2010

Volem denunciar

Volem denunciar les mentides d'alguns mitjans de comunicació escrits.

Volem denunciar les falsedats i enganys i manipulacions d'algunes cadenes de televisió com: Veo Televisión e Intereconomia. Les seves tertúlies són un escarni a la cara de la gent.

Volem denunciar el fet de que sempre les crisis les paguin els de sempre o sigui els de sota.

Volem denunciar el fet que es digui que per sortir de la crisi s'han de congelar els sous dels treballador o inclús alguns diuen rebaixar, acomiadament lliure, treballar més hores etc .

Volem denunciar el fet que ningú no es posi a la boca que per sortir de la crisi també s'haurien de limitar i rebaixar el que cobren els consells d'administració de les empreses, els grans sous del màxims dirigents, els beneficis de les empreses, els plans de pensions del grans directius, els bonus variables i els contractes blindats. Crec que això també s'hauria de regular.

Volem denunciar els sous astronòmics que guanyen alguns futbolistes, en moments de 4 milions de parats.

Volem denunciar els partits polítics que no fan res per solucionar el problema de l'atur. I només esperen que encara vagui pitjor, per arribar ells al poder. Això sí sempre utilitzant el nom del bé per Espanya.

Volem denunciar l'Espanya que no accepte com som els Catalans. Millor seria que s'independitzin de nosaltres. No els hi posarem cap pega.

Volem denunciar la immensa majoria dels polítics, d'aquí i d'allà, per que son una colla d'aprofitats, i "catetos", a més de xupar la sang als pobres ciutadans de peu que som la majoria. S'han d'arrapar fort a la cadira per que fora d'aquí no saben fer res mes de profit. En tot cas treballar en una fàbrica .

Volem denunciar la hipocresia i la impostura del clero vaticà, que s'aprofiten de la ignorància i la bona fe de la gent.

Volem denunciar la dobla vara de medir de l'església, depenent si ets ric o pobre.

Volem denunciar que el clero sempre estigui al costat del poder tradicional i més arcaic.

Volem denunciar les grans riqueses de l'església i la pompa que utilitzen per perpetuar-se en el poder, i que no les destinin a acabar amb la fam i la misèria al mon.

Volem denunciar que el Papa no es mulli davant, les injustícies, davant la fam, davant els abusos dels poderosos, davant les grans necessitats de justícia, i les desigualtats del món.

Volem denunciar que el Papa només tingui tres preocupacions: No als preservatius, No al divorci, No a l'abortament.

Només ens preguntem: "I el Papa què hi diu de tot això??".




6 comentaris:

  1. Ara voldràs treure'ns la feina també a nosaltres que vetllem per acabar amb la fam del món i precisament ara que ho necessito més que mai per via de les meves "adopcions" terres enllà.......:-))!!! Si el PaPa es ven tot lo que té ens quedem sense feinaaaaaaaaaaaaa !!!!!!

    Ah ! i tu ara ets ciutadà de cadira pas de peu, eh? :-) :-)

    ResponElimina
  2. Hola! quina sorpresa trobar un català!! :)
    No sé parlar res de català, encara que té delicte la cosa, perquè sóc filla d'un català... encara que com és l'únic català a casa, ha parlat sempre castellano, però em vindrà bé llegir-te per aprendre.

    Pel que fa al que dius, estic totalment d'acord!!
    i jo també ho vull denunciar!!

    Com s'haurà adonat per les errades, no parlo català, això és un traductor però em feia illusió contestar en català!!

    Per cert, vaig veure el de la teva malaltia, jo estic diagnosticada d'artrosi axial i perifèrica generalitzada, i de fibromiàlgia.

    Petons d'una andalusa amb sang catalana!!

    ResponElimina
  3. Ah i m´havia oblidat: IL PAPA PREGA !! :-)

    ResponElimina
  4. Conxi
    Il Papa pregaaaaaaaa!!!!. Doncs o no ho fa bé o no
    l'escolten, o és com predicar al desert per que no hi ha ningú!!! He que jo vull treure la feina a ningú eh, per que algú ha de pagar la pensió dels tulits.

    Mariola
    me'n alegro de les teves paraules, i que hagis fet l'esforç de contestar en català. I que siguis una andalusa amb sang catalana. Diuen que en la diversitat està el gust.
    Sento lo de la teva malaltia No la coneixia, però és que són tantessss. Ànims i aquí tens un amic per lo que necessitis.Molts petons

    ResponElimina
  5. Jo vull denunciar que ens hem quedat tots com narcotitzats i som incapaços de sortir al carrer per fer ús del dret més democràtic que és el de manifestar-nos contra tota aquesta hipocresia i banalització de la crisi.
    No he vist actuar el "fiscal del estado" contra tots aquest grans empresaris que han fet gran la bombolla immobiliària i financera. Ni tots aquest presidents de bancs i caixes, que, a més, se'n aniràn amb pensions ben blindades i supermillionàries. Per tot això hauríem de sortir al carrer.

    ResponElimina